Від золотого віку пригод і до сьогоднішніх днів

19 жовтня у відділі літератури іноземними мовами Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація англомовної літератури «Золотий Вік пригод».

Колекцію з 56 книжок (включаючи аудіокниги) американського письменника-фантаста Л. Рона. Хаббарда презентував Владислав Сукенник – директор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ) та Олег Кіналь – ілюстратор. До колекції увійшли художні твори у різних жанрах - повітряні та морські пригоди, детективи, вестерни, оповідки зі Сходу, містика, наукова фантастика. Доповненням до кожного твору є аудіокниги, професійно озвучені голлівудськими акторами із додатковим музичним супроводом та спецефектами, що створює повне занурення у пригоду. Окремо – збірки переможців конкурсу «Writers of the Future» («Письменники та ілюстратори майбутнього»), а також ювілейне видання, в якому зібрані дані про всіх переможців (багато з яких зараз вже є відомими письменниками та ілюстраторами) та членів журі. На сьогодні цей конкурс є найвідомішим і впливовим у світі серед непрофесійних письменників та ілюстраторів, які працюють у жанрах наукова фантастика та фентезі.

Презентацію відвідали студенти 1 курсу факультету іноземних мов ТНПУ ім. В.Гнатюка та студенти ЗУНУ.

Проходячи через сторінки Хаббардових творів, студенти зможуть відкрити для себе нові горизонти й пережити пригоди, що перепліталися з глибокими роздумами про сутність людської природи та суспільства. Інтригуючі сюжети та глибока символіка створили непередаваний емоційний досвід для кожного присутнього.

Презентація книжок Л. Рона Хаббарда стала поштовхом для подальшого вивчення й обговорення його творчості в освітньому середовищі, даруючи студентам можливість розширити горизонти свого інтелектуального розвитку та поглибити розуміння сучасної літератури.