Телеміст Тернопіль-Оттава




28 лютого о 17:00 у відділі літератури іноземними мовами у тернопільській ОУНБ відбувся телеміст, зустріч в онлайн та офлайн форматі Тернопіль(Україна)-Оттава(Канада)

🇨🇦. Ми мали чудову нагоду поспілкуватися з представниками української громади в Оттаві, канадійцями та українцями щодо важкого та незламного 2022 року. Ми згадали все…
Щедрість канадців дозволила надати критично важливу допомогу сотням тисяч українців.
Українсько-канадська громада безперервно працює над підтримкою наших братів і сестер в Україні в їхньому героїчному захисті своєї Батьківщини від геноцидної агресивної війни з боку Росії. Наша громада безмежно вдячна всім канадцям за їхню непохитну, щедру підтримку українського народу у важкий для нього час.
Зустріч відвідала інтелектуальна еліта Тернополя.
Леся Любарська, почесна працівниця культури України, почесна громадянка Тернополя, поетка, організатор культурного фронту Тернополя, поділилася своїми проникливими віршами і піснями, в яких зверталася до народу України та людей зі всього світу.
Пан Ігор Войцехівський «Поляк», завідувач відділу Тернопільського музею національно-визвольної боротьби, учасник бойових дій, розповів свою історію пережитого року повномаштабного вторгнення російської армії.
Ми зможемо вистояти і перемогти в цій війні. Слава Україні!🇺🇦