Книжкові новинки у відділі літератури іноземними мовами

До відділу літератури іноземними мовами надійшли нові яскраві сучасні книги! Понад 100 примірників художньої та галузевої літератури іноземними мовами поповнили фонд відділу.

Перед бібліотеками зараз постійно постає питання – як зацікавити книгою? І один із способів – пропонувати читачеві новинки сучасної літератури, пізнавальні книги у добрій поліграфії. Модернізація книжкового фонду значно допомогла задовольнити запити користувачів.

Світ читання змінюється на очах, книги перетворюються, з'являються нові жанри та формати їхнього представлення. Ми намагаємося йти в ногу з часом і пропонуємо своїм читачам як твори світової класики і сучасної белетристики від відомих книжкових видавництв, адаптовану літературу для різних рівнів володіння мовою, так і книги жанру non-fiction та довідкові видання.

Книги сучасних авторів, різноманітність жанрів, барвисті ілюстрації - все це дає можливість читачам задовольнити потреби в пізнавальному та дозвільному читанні, читанні за шкільною програмою, у підготовці наукових робіт, доповідей.

У нашому світі – яскравому, мультимедійному – навряд чи людина зможе закохатися в книгу, якщо перед нею лише старі, надруковані дрібним шрифтом, чорно-білі видання без картинок. Ми раді, що можемо запропонувати нашим читачам книги, які вони захочуть читати!

З новинками, що надійшли, вже можна ознайомитися у відділі літератури іноземними мовами. Детальніше з кожною книжкою ми ознайомимо вас у буктрейлерах та коротких оглядах.