Екскурсія до бібілотеки


17 грудня 2021 року до бібліотеки завітали студенти другого курсу Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола (група ВФі-21, спеціальність "Філологія" (англо-український переклад)) із викладачкою Баб’юк Оксаною Василівною.

🤗
Більшість студентів відвідували бібліотеку вперше. Присутнім запропонували переглянути фільм про головну книгозбірню області. Працівники бібліотеки ознайомили студентів із правилами користування, фондами відділу абонементу та читальних залів, а також розповіли про сайт бібліотеки, особливості роботи з електронним та традиційним каталогами, книжкові виставки, клуби за інтересами та інші заходи, які відбуваються у бібліотеці.😎
Найбільше студентів зацікавила робота відділу літератури іноземними мовами, адже їхня майбутня спеціальність невід’ємно пов’язана з іноземними мовами. Бібліотекарі розповіли про можливості відділу, клубну діяльність, послуги, книжкові новинки та періодичні видання. Особливий інтерес викликали останні надходження у відділ – новинки книжкового ринку.
Сподіваємося, що студенти стануть постійними відвідувачами бібліотеки. Наші двері завжди відкриті!☺️
📚