КОЛЬОРОВІ ЧИТАННЯ

 


Скільки разів ви стояли перед кафедрою в бібліотеці, намагаючись пригадати назву книжки, посміхаючись та повторюючи лише одне «Вона точно була синя»? Більше такого не повториться, принаймні цього тижня. Зустрічайте виставку кольору, виставку, на якій усі знайомі вам книжки посортовані за єдиною ознакою – за кольором! І ось вона, та книга, назва якої так не хотіла спадати вам на думку! Стоїть. Синя. Серед інших синіх книг. А вище ще та зелена, яку хотілося взяти місяць тому, і червона, яку так хотілося знайти!

Відділ літератури іноземними мовами пропонує виставку-перегляд «I don’t remember the title but the cover was…» («Я не пам’ятаю назви, але обкладинка була…»). Таким чином ми долучаємося до Національного тижня читання, який відбудеться в Україні вперше з 13 по 19 грудня 2021 р.

Різноманітність книг не лише кольорова. На виставці ви можете знайти як художні історії, так і серйозні дослідження англійською, німецькою та французькою, а також іспанською, італійською та багатьма іншими мовами.

Розфарбуйте сірі будні усіма кольорами веселки! 7 днів – 7 кольорів! Завітайте до бібліотеки та оберіть книжку кольору дня!

Приходьте, відкривайте для себе яскраві фарби обкладинок, нових авторів та нові світи!