День Землі 2021: "Restore Our Earth"

 День Землі 2021: "Restore Our Earth"🌍


День Землі пов’язаний зі стартом сучасного екологічного руху і визнаний найбільшою громадянською подією планети. У 2021 році ювілейний 51-й День Землі відбудеться під слоганом «Відродити нашу Землю» (Restore Our Earth).
Цього року заходи Дня Землі стартують 20 квітня. В цей день пройде молодіжний саміт, де очікується поява Грети Тунберг та інших активістів. 21 квітня буде присвячено освітнім програмам.
22−23 квітня відбудеться віртуальний Кліматичний саміт за участю 40 світових лідерів, організований адміністрацією Джо Байдена. Паралельно пройде онлайн-івент Earth Day Live.
Зміна клімату та інша деградація навколишнього середовища зламали наші природні системи, що призвело до нових смертельних захворювань, а також до розладу світової економіки.
Ми повинні відновити нашу Землю не лише тому, що ми дбаємо про природний світ, а тому, що живемо в ньому. Кожному з нас потрібна здорова Земля для підтримки роботи, засобів існування, здоров’я та щастя. Здорова планета - це необхідність.
Одне зусилля до Дня Землі 2021 року стане нашим глобальним поштовхом до кліматичної грамотності, тому лідери завтрашнього дня можуть підготувати рішення вже сьогодні. Дізнайтеся більше та підпишіться, щоб підтримати ініціативу:
ДОДАЙ СВІЙ ГОЛОС!
ПІДПИШИ ПЕТИЦІЮ КЛІМАТИЧНОЇ ГРАМОТНОСТІ СЬОГОДНІ!