Віртуальна виставка Education USA

 


31 жовтня 2020 року відбулася віртуальна виставка Education USA. Виставка вищої освіти США - це найбільший захід за участю американських університетів та коледжів. Його організовує мережа EducationUSA за підтримки Посольства США в Україні.

📚🤩
Працівники, а також користувачі центру «Window on America Ternopil» відвідали понад 20 американських вищих навчальних закладів Нью-Йорка, Каліфорнії, Мічигану та Міссурі та взяли активну участь у всіх заходах.
Під час віртуального заходу користувачі центру дізнались про стипендії та подробиці вступу до американських університетів, мали можливість особисто поспілкуватися з членами приймальної комісії та задати їм запитання в чаті. Також, згідно з програмою заходу, була чудова можливість відвідати семінари та інтерактивні лекції щодо вступу до американських коледжів та університетів, шукати фінансову допомогу для навчання та отримання студентської візи, слухати презентації щодо вступу на юридичні, магістерські та докторські програми та отримати багато консультацій від радників EducationUSA!
👩‍🎓🧑‍🎓