Перегляд англомовних документальних фільмів



📽 «Climate Refugees: The Global Human Impact of Climate Change»📽


«Climate Refugees» - перший художній фільм, який глибоко досліджує глобальний вплив кліматичних змін на людину та його серйозний дестабілізуючий вплив на міжнародну політику. Фільм перетворює віддалену концепцію глобального потепління на конкретну людську проблему з величезними світовими наслідками. Експерти прогнозують, що до середини століття сотні мільйонів людей будуть викорчовані внаслідок підвищення рівня моря та збільшення екстремальних погодних явищ, посухи та опустелювання. Мало що робиться для планування потенційної масової міграції мільйонів біженців, які будуть змушені перетнути національні кордони. За даними ООН, у світі вже є більше екологічних біженців, ніж політичних чи релігійних. Зараз Пентагон вважає кліматичні зміни ризиком національної безпеки, і у військових залах обговорюють фразу "кліматичні війни".
Творці фільму подорожували світом майже 3 роки, щоб задокументувати вплив кліматичних змін, ставши свідками того, що мешканці країн змушені залишати свої будинки внаслідок кліматичних явищ. У фільмі беруть участь провідні вчені, співробітники служби допомоги, консультанти з питань безпеки та провідні політичні діячі, зокрема Джон Керрі та Ньют Гінгріч.
Рік: 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣
Мова: Англійська
Тема: Наука, Природа та Технології, Політична наука
P.S. Для отримання логіну та паролю до eLibraryUSA та Kanopy, будь ласка, звертайтеся до нас: 💌 te.woaukraine@gmail.com 💌

https://www.kanopy.com/product/climate-refugees-global-human-impact-clima