Корисна інформація з Education USA

🔗Завдячуючи підтримці з EducationUSA, нещодавно відбулась онлайн - презентація Програми імені Фулбрайта, зосередившись на конкурсі Fulbright Graduate Student Program - навчання в магістратурі в американських університетах: https://m.youtube.com/watch?v=fJxVK2qqByI

З 2️⃣5️⃣-ї хвилини можна послухати виступи Альони Павленко і Романа Осадчука, фулбрайтівських стипендіатів та випускників магістерських програм. Можливо, комусь з майбутніх конкурсантів ці поради допоможуть подати успішну заявку на конкурс.

✅Альона Павленко, фулбрайтівська стипендіатка Graduate Student Program 2016-2018, випускниця магістерської програми з енергетичної інженерії Університету штату Массачусетс у м. Лоуел (University of Massachusetts, Lowell, MA; M.S. in Energy Engineering)

 ✅Роман Осадчук – фулбрайтівський стипендіат Graduate Student Program 2018-2019, випускник магістерської програми з публічного адміністрування Сиракузького університету (Syracuse University, Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, Syracuse, NY; M.P.A. in Public Administration).

У разі потреби EducationUSA зможе поділитися їхніми контактами. На сторінках фулбрайтівських вісників за різні роки Ви також знайдете контакти інших студентів, котрі навчаються або навчались у магістратурі та зможуть поділитися досвідом.

Будь ласка, звертайтеся також до EducationUSA в Україні якщо у Вас будь-які питання про можливості навчання в США за програмами обміну, якою є фулбрайтівська програма, або незалежно.

❗️Якщо виникають будь-які питання про конкурс та процес подання заявки, EducationUSA продовжує консультувати електронною поштою.