Добірка Ігор для вивчення англійської мови

Друзі, пропонуємо добірку ігор для вивчення англійської мови для дорослих та дітей🎯

https://www.gamestolearnenglish.com/falling-english/ 🎮
Falling Clouds допомагає назавжди запам’ятати, як будуються речення в англійській мові. На екрані з’являються хмари ☁️, на кожній з них написане слово. Ваше завдання — правильно розставити слова-хмари, щоб з них вийшло правильне речення.

https://www.gamestolearnenglish.com/hangman-english/ 🎮
Ви, швидше за все, знаєте гру Шибениця. Вона допомагає пропрацювати правопис і поліпшити словниковий запас. Мета — вгадати слово. Вгадуючи букви, ви рятуєте життя 👱🏻‍♂️, а роблячи помилку, на екрані з’являється частина шибениці. Починаючи гру, ви можете вибрати тематику слів, які будуть зашифровані.

Playtaboo.com 🎮
Taboo – правила гри прості: потрібно пояснити слово, не використовуючи слова з забороненого списку❌ на картці.

Freerice.com 🎮
Free rice - це дуже захоплююча гра ESL. Абсолютна особливість гри полягає в тому, що з кожною правильною відповіддю ви даруєте 🔟 зерен рису людям, які живуть у бідних країнах. Хіба це не круто? Це не просто гра!

boggle.online.com🎮
Це проста і цікава безкоштовна онлайн-головоломка🤪 для пошуку прихованих англійських слів із розкиданих літер. Гра схожа на кросворд, але ще більш спрощена та цікава. Головоломка розширює знання з англійської мови та допомагає знаходити та вивчати нові англійські слова.

http://iteslj.org/cw/ 🎮
ESL Crossword Puzzles
Кросворди чудово підходять для людей, яким подобається змагатися, а для учнів англійської мови - це хороший спосіб перевірити навички читання🙇🏼‍♀️🙇🏻‍♂️ та словниковий запас.