SitComCinema Club🎥

Початок нового клубу з вивчення англійської мови відбувся успішно!
Вітаємо модератора клубу Inna Anastasia Monachyn з успішним стартом у сфері волонтерства центру «Window on America».👍
Давно відомо, що вивчення англійської за фільмами i серіалами приносить хороші результати. І лише скептики посміхаються. Між іншим, цей спосіб має сподобатись кіноманам, які не бояться труднощів. Адже такий метод вивчення англійської здається простим лише на перший погляд.
Чому вчити англійську по фільмах і серіалах ефективно?🧐
🎯 При перегляді улюблених фільмів та сіткомів ви не втомлюєтесь так швидко, як під час виконання граматичних вправ. І якщо фільм дійсно улюблений, розбір діалогів не буде нудним.
🎯 Сприйняття іноземної мови на слух є одним з головних етапів у її вивченні. Перегляд автентичних матеріалів — що може бути кориснішим і цікавішим?
🎯 В серіалах і фільмах велика кількість фразових дієслів та слів із словника середньостатистичного американця. В художніх творах і граматичних підручниках вони зустрічаються набагато рідше. Адже їх знання відрізняє людину, для якої англійська не є рідною, від носія мови.
🎯 Перегляд іноземних фільмів і серіалів мовою оригіналу знайомить зі звичаями та традиціями тієї чи іншої країни.

🇺🇸Кожної суботи о 17:30 під час «SitComCinema Club» ви дізнаєтесь декілька технік, які допоможуть вам розвинути «listening» та «роздути» словниковий запас.🇺🇸