Візит віце-консула США Емілі Тікенсон

9 жовтня 2018 року віце-консул США відвідала центр «Вікно в Америку», щодо розповісти про Диверсифікаційну візову програму США
Віце-консул Сполучених Штатів Америки Емілі Тікенсон відвідала Тернопіль та виступила із презентацією про Диверсифікаційну візову програму США (лотерею Грін Кард), а також розповіла, як можна взяти в ній участь.

Під час зустрічі пані Тікенсон розповідала про нові правила заповнення анкет на Green Card та проблеми візового шахрайства. Більшість вимог для участі в програмі є такими ж, як і в минулому році, але в цьому році, якщо ви не вкажете в заявці хоча б одного члена сім'ї: чоловіка, дружину, дитину, то вашу заявку дискваліфікують. Мова йде лише про офіційних членів сім'ї. Якщо у вашого чоловіка чи дружини є діти, які живуть в іншому місці, то їх теж потрібно вказувати у заявці. Якщо ви живете у цивільному чи лише церковному шлюбі, тоді ви повинні подаватись як окремі апліканти і вказувати сімейний стан "неодружений". Як пояснює віце-консул, одне одного в заявці не вказувати. Якщо не дотриматись цих правил, заявку можуть дискваліфікувати через неправдиву інформацію про сімейний стан.
Також є важливим момент з фотографією - вона має бути зроблена не пізніше, ніж 6 місяців тому.
 



 Після презентації віце-консул Емілі Тікенсон мала змогу відповісти на всі питання аудиторії