Грамоти для Національної Поліції

11 липня у центрі "Window on America" відбулося вручення грамот працівникам Національної поліції в Тернопільській області.
З листопада 2017 року по червень 2018 року при Тернопільській ОУНБ в інформаційно-ресурсному центрі "Window on America" проходили безкоштовні курси англійської мови для працівників Національної поліції в Тернопільській області. Фінансування проекту здійснювалось за підтримки Посольства США в Україні. 

Модератор проекту - Цепенюк Тетяна Олегівна - кандидат філологічних наук, завідувач кафедри теорії і практики перекладу ТНПУ.
 
Програма вивчення мови розроблена викладачами ТНПУ за новітніми технологіями і з урахуванням професійних потреб. Мета курсу - допомогти в оволодінні знаннями і навичками професійно-орієнтованого спілкування англійською. По закінченню курсу учасники опанували близько 1000 загальновживаних лексичних одиниць та 500 одиниць професійної лексики, навчилися правильно вживати слова та будувати речення, розуміти співрозмовника за умови чіткого та нешвидкого мовлення, вести діалог з використанням нескладних граматичних конструкцій. Отримані навички відповідають рівню А2 (відповідно до "Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти:вивчення, викладання, оцінювання").