День Святого Валентина

💞День Святого Валентина💞 - свято любові та турботи. Це може бути платонічна любов між друзями, сімейна любов від дитини до батьків або романтична любов між партнерами👩‍❤️‍💋‍👨. Навіть якщо це тільки на один день, багато людей позбуваються всіх перепон, щоб відсвяткувати цей особливий день, використовуючи будь-які засоби.
Поезія зародилась між коханими ще з часів середньовіччя. Протягом багатьох століть закохані писали один одному на День Святого Валентина. У дев'ятнадцятому столітті, з встановленням поштової служби, все більше і більше побажань було надіслано разом з квітами та сердечками. Навіть школярі посилають валентинки. Цукерки у формі сердечка та смішні солодкі валентинки виготовляються для найромантичніших натур. Сьогодні на День Святого Валентина по всьому світу, повного солодких побажань Валентина, надіслано понад мільярд листів. Як ви можете знайти унікальний вираз любові, який зачарує коханого чи кохану?
 

Ми чули і знаємо! Саме для такого (особливого) дня, відділ літератури іноземними мовами та центр «Вікно в Америку» підготували для вас добірку «найсолодших» історій про кохання!😍