Rosetta Stone

Rosetta Stone - це програма, яка слугує простій ідеї: вивчення мови має бути веселим, легким і ефективним.
Rosetta Stone застосовує у вивченні мови природний метод навчання, за якого нова мова вивчається безпосередньо, без звернення до перекладу. Ви пройдете шлях від новачка до майстра бесіди і навчитеся соціальній взаємодії, обміну ідеями, вираженню почуттів, участі в дискусіях і багато чому іншому.
Rosetta Stone - це не просто сервіс для вивчення іноземної мови, це цілий набір мобільних додатків до одного з найвідоміших інтерактивних підручників. Звернули увагу на незвичайну назву та логотип? Розеттський камінь - це надзвичайна історична знахідка, завдяки якій лінгвістам вдалося розшифрувати єгипетські ієрогліфи.
Перевагою Rosetta Stone є унікальна методика, що дозволяє вивчати мову так, як це роблять діти - інтуїтивно, без книжок з граматикою та словників. Подібний підхід досить цікавий та дієвий, адже особливістю програми є імітація занурення в англомовне середовище, в міру перебування в якій Ви будете не просто вчити, а вбирати мову, як губка! На Rosetta Stone у Вашому розпорядженні великий набір інтерактивних уроків, метою яких є створення асоціативного ряду. RosettaStone підходить як для новачків, так і для просунутих користувачів. За допомогою мікрофона програма може оцінити правильність Вашої вимови, що не може не тішити. Безкоштовно пропонується ознайомча версія даного підручника з обмеженою кількістю базових уроків.
Вивчення мови з Rosetta Stone – це зручно!
Завітайте до нашого центру "Вікно в Америку" та вивчайте мову в онлайн - режимі без обмежень в часі згідно свого особистого розкладу… будь-де, де є доступ до інтернету!