Презентація програм міжнародної організації AIESEC

11 листопада 2015 року в центрі «Вікно в Америку» відбулася зустріч із представниками організації AIESEC, які презентували міжнародні програми стажувань.
Оксана Гупало розповіла про програму професійних стажувань для студентів старших курсів і недавніх випускників вищих навчальних закладів, які хочуть отримати професійний досвід роботи в міжнародному середовищі, застосувати академічні знання на практиці, зрозуміти суть своєї професії. Окрім професійного розвитку, стажування дає можливість знайти нових друзів із різних куточків світу, відчути зсередини культуру та тонкощі ведення бізнесу в іншій країні.
Тетяна Гетьман ознайомила присутніх із програмою соціальних стажувань, які розвивають лідерський потенціал молоді через практичний волонтерський досвід. Стажування дають можливість брати участь у соціальних проектах AIESEC або інших громадських організаціях, що пов’язані з широким колом питань розвитку суспільства. Програма націлена на розвиток особистісних та професійних якостей молоді та полягає в короткостроковому обміні, під час якого є можливість познайомитися зі студентами приймаючої країни, роботою навчальних закладів, ув яких молодь як учасник програми проводить тренінги на різні соціальні теми, аби вплинути на життя різних шарів населення.
Ірина Прокоп поділилася враженнями про участь у програмі соціальних стажувань у дитячому таборі в Румунії.
Міжнародні програми стажувань AIESEC дають змогу подорожувати, отримувати новий досвід та покращувати рівень англійської мови, культурної обізнаності та адаптивності.